برگزاری جلسه کارگروه راه اندازی سامانه تایمکس

جلسه کارگروه راه اندازی سامانه تایمکس مرکزی دانشگاه در بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی

در این نشست با حضور کارگروه تایمکس دانشگاه و با حضور دکتر ارسلان نادری پور مدیریت ، اقای کهریزی مسول it ، آقای ابراهیمی مسول حراست ،مریم چاله چاله مدیر خدمات پرستاری ،مسئولین محترم واحدها ،سرپرستاران بخش‌های بستری و جمعی از مسئولین در دفتر ریاست برگزار شد.

هدف از برگزاری این جلسه بررسی چالش ها و رفع موانع استفاده از نرم‌افزار کارا بود که راهکارهای مناسب جهت رفع مشکلات موجود مطرح شد.

با توجه به اینکه پرینت تایمکس لازمه ی پرداخت تمامی اسناد مالی می‌باشد لذا دقت در ثبت دقیق ورود و خروج، از اهمیت بالایی برخوردار است.

از مهمترین مسائل مطرح شده در این جلسه می‌توان به نحوه ثبت مرخصی، پاس ساعتی ،ماموریت، نحوه گزارش گیری از مرخصی، تردد روزانه، گزارش گیری نهایی از عملکرد ماهیانه پرسنل از نظر میزان کارکرد ،موظفی، اضافه کار، تاخیر در ورود و تعجیل در خروج اشاره کرد.