کارگاه سه روزه مراقبتهای بحرانی نوزاد در معرض خطر

برگزاری کارگاه سه روزه (( مراقبتهای بحران نوزاد در معرض خطر )) توسط اساتید فوق تخصص نوزاد استان کرمانشاه :
🔷این کارگاه سه روزه با هماهنگی مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی در تاریخ های ۲۴و۲۵ و ۲۶ آبان ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات مرکز دکتر کرمانشاهی برگزار گردید .
گزارش کامل
🟠گروه هدف پزشکان متخصص کودکان , پزشکان عمومی، ماما و پرستاران بخشهای ویژه استان.
☑️این کارگاه دارای ارزش و امتیاز بازآموزی برای کلیه گروهای هدف بود .
🔸در این کارگاه اساتید فوق تخصص نوزادان استان مطالبی با عنوان های زیر تدریس و ارائه نمودند:
✔️استاد دکتر بابایی در ابتدای روز اول بیان مقدمه ای از چهار چوب کلی مراقبتهای بحرانی نوزاد در معرض خطر و احیاء و مراقبتهای تنفسی این بیماران را بیان نمود .
✔️استاد دکتر فرشاد فر به بررسی  سکانس مشکلات قلبی و عروقی ودر ادامه روز دوم قسمت عفونت‌های مخصوص این بیماران را شرح دادند.
✔️استاد دکتر امینی وکیلی در روز دوم این کارگاه سکانس بررسی موردی این بیماران به جراحی و شکلات مغز و اعصاب این بیماران را توضیح دادند.
✔️استاد  دکتر محسن پور در روز سوم درمان با مایع ، گلوکز، آب و الکترولیک ها و تنظیم دمای بیمار را شرح داده و نکات تخصصی در این خصوص را بیان نمودند.
✔️استاد دکتر میلادی در روز سوم و در پایان کارگاه قسمت حمایت و انتقال و بررسی مورد سکانس انتقال بیمار را شرح دادند.

کارگاه سه روزه