حضور پر شور پرسنل و مسئولان مرکز در مراسم وداع با سردار سلیمانی

این مراسم در مسجدامام صادق (ع) دانشکده پزشکی برگزار گردید.قبل از ورود به مسجد همکاران در درب ورودی مسجد تجمع نمودند و با مداحی همکار گرامی آقای نجفی در مدح حاج قاسم بر سر و سینه زدند و با شعار مرگ بر آمریکا وارد مسجد شدند ...

مراسم بزرگداشت سردار پرافتخار جبهه مقاومت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهدای همرزمش صبح روز  سه شنبه 17 دی با اجتماع دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور خیل گسترده مدیران ارشد، اساتید، کارکنان و دانشجویان در مسجد امام صادق(ع) دانشکده پزشکی برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین افشار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مسئول استانی نهادهای نمایندگی در استان در مراسم بزرگداشت شهید حاج قاسم سلیمانی گفت:داغ شهید سلیمانی اندوه بزرگی بر جمیع آزاد مردان جهان بود و این اندوه صرفا مختص ایرانیان نیست.

سردار
سردارسردار