برنامه های مرکز در روز جهانی و هفته ملی کودک

برنامه های  مرکز در روز جهانی و هفته ملی کودک
از تاریخ 15 تا 21 مهر ماه 94 به مناسبت هفته جهانی کودک برنامه ها و مراسمات خاصی در مرکز فوق تخصصی کودکان اجرا گردید .
از جمله این مراسمات :
یک روز ویزیت رایگان

*  یک روز ویزیت رایگان ( روز پنج شنبه 16/7/94 ) در درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی  .

*جشن شادمانه در سالن اجتماعات مرکز با همکاری و هماهنگی موسسه خیریه مهر آیینان مهر با حضور بیماران و خانواده های انها .

*سر کشی اساتید و جمعی از مسئولین دانشگاه علوم پزشگی و آموزش و پرورش استان در روز شنبه 18/7/94.

در این مراسم که آقای دکتر میر بهاری، آقای دکتر قاسمی ، خانم دکتر شیخی وجعی از مسئولین مرکز بهداشت استان و فوریتهای پزشکی وجمعی از مسئولین آموزش پرورش استان حضور داشتند،

از کودکان بستری در بخشهای مختلف دیدن شدو با اهدائ کادو و شیرینی این روزرا به آنها تبریک گفتند . ضمنا مسئولین و نمایندگان آموزش و پرورش استان اعلام نمودند در صورتی که دانش آموزان در حین درمان اختلال در تحصیل آنها ایجاد شود حاظر به فراهم نمودن شرایط و امکانات تدریس خصوصی و حضوری بر بالین را فراهم خواهیم کرد .

*پخش فیلمهای آموزشی برای کودکان در زمینه تغذیه بازیهای کودکانه و بهداشت .

*با همین مناسبت امام جماعت مرکز نیز در روز یک شنبه 19/7/94 از بیماران  بخش ویژه  دیدن کردند و پس از دل جویی هدایایی به رسم یادبود تقدیم نمودند .

گزارش تصویری از این مراسمات :

هفته ملی کودک