حضورنماینده ولی فقیه به همراه ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مرکز دکتر کرمانشاهی

در هفت سلامت سال 93 نماینده محترم ولی فقیه وامام جمعه کرمانشاه به همراه ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و جمعی از مسئولین از مرکز آموزشی درمانی دکتر کرمانشاهی بازدید نمودند ...

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

در این مراسم که با سرکشی به کودکان مظلوم سرطانی در بخش آنکولوزی آغاز گردید ، به رسم یادبود گل وهدایایی توسط حجت الاسلام حاج اقا علما ، نماینده ولی فقیه در کرمانشاه و با حضور ریاست دانشگاه ، ریاست مرکز و جمعی از مسئولین تقدیم گردید ودرپایان در سالن آمفی تئاتر مرکز توسط ریاست محترم مرکز (دکتر محمد رضا گلپایگانی ) نقاط قوت مرکز و مشکلات مرکز بیان گردید .