آغاز نمایشگاه توریسم سلامت در اربیل/مسولین کنسولگری جمهوری اسلامی در اربیل از غرفه های دانشگاه بازدید کردند

نمایشگاه توریسم سلامت ایرانیان در اربیل از بیست و ششم آذرماه آغاز بکار کرد.

این نمایشگاه بمنظور جلب توریست های درمانی اقلیم کردستان عراق به ایران آغاز بکار کرده و  تا روز ۲۹ آذرماه آماده بازدید علاقمندان و فعالان عرصه توریسم سلامت است

بیمارستان های امام رضا(ع) امام علی (ع) و امام خمینی(ره)  به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این نمایشگاه حضور دارند و به معرفی توانایی ها و امکانات‌بخش IPD خود به شرکت کنندگان اشتغال دارند.

در اولین روز این نمایشگاه مسولین کنسولگری جمهوری اسلامی در اربیل از غرفه های دانشگاه در نمایشگاه توریسم سلامت بازدید کردند.

رشنودی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در اربیل گفت: خواستار حضور فعالتر فعالین عرصه درمان کشور در اقلیم کردستان هستیم.

وی بیان کرد: علاقه و اشتراکات فرهنگی و سیاسی مردم کردستان عراق با ایرانیان بخصوص مناطق کردنشین ضامن موفقیت فعالیت ها در اقلیم است و باید همگان به توسعه این‌ خدمت رسانی ها‌‌ کمک کنند.

رشنودی با بیان اینکه کرمانشاه دروازه ورود مردم اقلیم کردستان به ایران است گفت: مردم اقلیم نگاه مثبتی به این خطه و توانایی های آن دارند.

همچنین زارعی رایزن فرهنگی کنسولگری اربیل نیز گفت: کرمانشاه باید جایگاه اساسی خود را در صنعت توریسم سلامت بدست آورد.

وی با بیان اینکه برای ارتقای جایگاه کرمانشاه آماده ارایه کمک های کنسولی هستیم افزود: مراودات خود با دانشگاه علوم پزشکی را تقویت می کنیم.