سیستم فاضلاب بیمارستان امام رضا(ع) نیازمند اصلاح وبه روز آوری

جلسه مشترک رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)با نمایندگان استانداری، سازمان جهادکشاورزی ،سازمان مدیریت برنامه ریزی ومعاونت بهداشتی ودفتر فنی دانشگاه درخصوص تصفیه خانه فاضلاب این مجتمع بیمارستانی صبح امروز درمحل این بیمارستان تشکیل شد .
دراین جلسه دکتر درایت مشاورشرکت گاماسیاب با اشاره به لزوم جابجایی سیستم فاضلاب فعلی وجانمایی ان درفضایی مناسب گفت: باید به گونه ای فاصلاب بیمارستانی تصفیه شوند که خروجی ان عاری از میکرب باشد.

دکتر سروش دراین جلسه گفت ازسال ۹۲ پروژه بیمارستان سبز راطراحی کردیم  درمسیر  تحقق معیارهای بیمارستان سبز حرکت کرده ایم . ازجمله معیارهای بیمارستان سبز : الکترونیک و هوشمند کردن  بیمارستان، پوشش گیاهی مطلوب ، استفاده ازانرژی خورشیدی وعدم استفاده ازسوخت فسیلی وتصفیه سیستم فاضلاب است. وی اشاره کرد درصورت تحقق پروژه تصفیه خانه فاضلاب هم شاخصهای زیست محیطی ارتقاء می یابد وهم بیماران نیز درمحیطی بدور از آلودگی وبوی نامطبوع تحت درمان قرارمی گیرند .
دکتر سروش با بیان اینکه با اضافه شدن مراکز اقماری سوانح وسوختگی گلستان درمان بیماریهای ریوی نسیم مرکز جامع سرطان واستروک سنتر ونزدیک شدن تختهای بیمارستان به حدود ۱۲۰۰ تختخواب سیستم سپتیک قبلی  جوابگونیست ونیاز است سیستم فاضلاب درجایی مشترک احداث وخروجی ان عاری ازمیکرب شود.